Societatea Astronomică Română de Meteori organizează școala de vară „De la Pământ la Stele” în perioada 23-30 august 2019 la Runcu Stone Center, loc. Runcu, județul Dâmbovița.

Beneficiind de un cadru natural deosebit la poalele Munților Leaota și de un cer de noapte adecvat unor astfel de activități, lipsit de poluare luminoasă, participanții la școala de vară au acces la o bază materiale bogată și un program educativ susținut de Valentin Grigore, formator și lucrător de tineret, președinte al Societății Astronomice Române de Meteori și Cosmin Sorin Micloș, președinte al Asociației Ucenicul Astronom din Miercurea Ciuc.

La activitățile educaționale cu caracter vocațional din cadrul proiectului vor participa 46 de persoane, dintre care 40 de tineri din minimum 5 județe din țară.

——————

Școala de vară „De la Pământ la Stele” este un proiect de tineret finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului și se desfășoară în parteneriat cu Fundația Județeană pentru Tineret Dâmbovița, Biblioteca Județeană I.H. Rădulescu Dâmbovița din Târgoviște și Asociația Ucenicul Astronom din Miercurea Ciuc.