————————— Prețuri și servicii


O noapte în plus gratis în La Palma! 7 nopți de cazare la preț de 6 pentru toate variantele de cazare!

Prețul pentru programul standard în Canare propus de organizatori (7 nopți în La Palma + 1 noapte în Tenerife) include o noapte gratis în La Palma față de anul trecut și este de 345 de euro/persoană pentru următoarele servicii:
– cazare TPL 8 nopți (3 persoane în apartament)
– demipensiune, cu mic dejun 8 zile (7 zile în La Palma și 1 zi în Tenerife) și cină 7 zile (în La Palma)
– 5 excursii cu autocar (4 excursii în La Palma + o excursie pe Teide în Tenerife)

Celelalte opțiuni de preț sunt în tabelul de mai jos.

Prețul este valabil pentru un grup de minimum 25 de persoane. Pentru copiii însoțitori pot fi oferite reduceri în funcție de vârsta copiilor, acestea urmând a fi obținute ulterior în funcție de interes.


Variante de costuri program în Canare, 1-9 noiembrie (7 nopți La Palma + 1 noapte Tenerife, include o noapte gratis). În preț intră cazarea conform opțiunilor, masa conform opțiunilor și cele 5 excursii

Cazare Masă Cost/persoană pentru grup de minimum 25 de persoane (EUR)
Triplă Fără masă (mic dejun doar în Tenerife)
215
Cu mic dejun
275
Cu demipensiune (cina doar în La Palma)
345
Dublă Fără masă (mic dejun doar în Tenerife)
285
Cu mic dejun
345
Cu demipensiune (cina doar în La Palma)
415
Single Fără masă (mic dejun doar în Tenerife)
530
Cu mic dejun
590
Cu demipensiune (cina doar în La Palma)
660

Pentru cei care optează pentru „demipensiune” se oferă micul dejun și cina. Masa de prânz este responsabilitatea/opțiunea fiecăruia, și se poate servi la pachet pe parcursul excursiilor sau la un restaurant pe traseu, în funcție de opțiunile participanților.
Cei care optează „fără masă” se pot aproviziona cu cele necesare pentru gătit de la minimarket sau supermarket sau pot opta pentru a servi masa la restaurante, terase sau baruri aflate în apropiere sau în oraș.
Celor care aleg să-și gătească singuri mâncarea, le putem spune că, din proprie experiență, cu 10 EUR pe zi am gătit masă pentru 4 persoane. Bucătăria din apartament este dotată cu tot ceea ce trebuie pentru gătit, inclusiv veselă și tacâmuri. Singurul aspect care trebuie luat în seamă este timpul necesar pentru această operațiune!

Prețul nu include:

  • Biletul de avion – transportul până în La Palma și retur este responsabilitatea fiecărui participant. Se poate ajunge din București prin Madrid sau prin Barcelona la Tenerife. Din Tenerife în La Palma se poate ajunge cu avionul (doar din aeroportul Tenerife Nord) sau cu vaporul (de preferat din aero/portul Tenerife Sud). La întoarcere, din La Palma în Tenerife (pe 9 noiembrie), toți participanții vor merge cu avionul pentru a menține grupul compact pentru excursia pe Teide. Există și curse de avion din Madrid sau alte orașe direct în La Palma (posibil puțin mai scumpe), dar trebuie ținut cont că întoarcerea trebuie să se facă prin Tenerife pentru a participa la programul expediției din 8 și 9 noiembrie în Tenerife;
  • Intrările la muzee și obiectivele turistice (acolo unde am inclus în paranteză prețul). Observație: acolo unde am trecut „sau gratuit” vom încerca să obținem sponsorizări (ex: Cabildo La Palma – prefectura insulară), însă nu le putem promite acum, din care cauză am inclus și prețul;
  • Tot ceea ce este „opțional” nu este inclus în preț. Se pot obține prețurile și se pot face aranjamente în funcție de interesul participanților;
  • Telecabina pentru vârful Teide în Tenerife (25 euro/adult, 12,50 euro/copil sub 14 ani). Accesul pe vârf, la pas, este gratuit, dar trebuie obținut în prealabil un permis de intrare. De acest aspect se vor ocupa organizatorii, dar totul trebuie făcut cu cel puțin două luni înainte (sau chiar mai mult) pentru a fi siguri că vom obține accesul, numărul de vizitatori pentru o anumită zi fiind limitat;
  • Vizita la Loro Parque în Tenerife (33 euro/adult și 22 euro/copil – merită toți banii!!!);
  • Programul în Madrid (cazare, masă, vizite) – vom căuta cele mai ieftine posibilități de cazare pentru cei interesați să viziteze orașul. Este bine ca cei care nu au văzut până acum Madridul să nu scape această ocazie;
  • Asigurarea de călătorie – este responsabilitatea privată (opțională) a fiecărui participant;

Alte informații
Estimativ și pe baza experienței proprii, călătoria din București către La Palma se face cu una sau două escale (în Madrid/Barcelona și Tenerife) și costă cca 350-500 de euro dus-întors. Pentru un preț mai bun, recomandăm efectuarea rezervărilor și cumpărarea cât mai rapidă a biletelor, eventual o comandă de grup printr-o agenție, pe internet sau direct la liniile aeriene din aeroport. Ne puteți consulta (pe Valentin sau Ovidiu) despre motoare de căutare online, legături și recomandări.
Cei care doresc, pot experimenta călătoria cu vaporul din Tenerife în la Palma. Prețul cel mai ieftin este în jur de 25 Euro/călătorie. Cele două site-uri pentru feribot sunt:
- https://secure.navieraarmas.com/inicio
- http://www.fredolsen.es/en
Ambele curse ajung în La Palma pe la 22:00-22:30.


————————— Cazarea în La Palma (7 nopți)


Apart-hotelul Las Olas (4****) în stațiunea Los Cancajos se află la numai 4 km de centrul capitalei Santa Cruz și cca 3 km de aeroport și la numai 100 de metri de plaja cu nisip negru la Oceanul Atlantic.

Fiecare apartament are două camere (un dormitor mare și o cameră de zi mare) dotate cu recamier extensibil în camera de zi, televiziune prin satelit, safebox, balcon dotat cu măsuță și scaune cu vedere la piscină, la ocean sau la munte, plus bucătărie în stil american complet utilată (frigider, plită electrică, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, vase, tacâmuri etc.), zonă pentru servirea mesei, baie (cu cadă și duș, uscător de păr).

În incinta hotelului există trei piscine în aer liber, una climatizată iar alta naturală pentru adulți și o alta mică pentru copii, o terasă foarte spațioasă dotată cu șezlonguri și umbrele parasolare și un bar lângă piscină, restaurant à la carte, internet wireless gratuit (cel puțin în holul spațios al hotelului), un teren de tenis, masă de biliard și tenis de masă, servicii de masaj (cu plată) etc.

Masa în apart-hotelul Las Olas este în restaurantul hotelului organizată în stil bufet suedez (toate cele trei mese zilnice) care vă propune un meniu variat canarian și internațional cu carne, pește sau vegetarian, la alegere. Băuturile nu sunt incluse în preț, acestea putând fi cumpărate separat. Pentru cei care nu preferați masă, în vecinătate există două magazine tip mini-market de unde vă puteți aproviziona pentru gătit, prețurile fiind foarte accesibile.