Societatea Astronomică Română de Meteori vă invită la GALA DE TINERET TÂRGOVIȘTE 2016, ediția a 3-a – Educația non-formală. Evenimentul va avea loc în perioada 24-28 noiembrie 2017 și cuprinde activități ce vor avea loc la Târgoviște și Runcu Stone în județul Dâmbovița.

——————

Gala de Tineret Târgoviște 2017 se adresează asociațiilor de/pentru tineret și entităților care au organizat, au sprijinit, au participat sau au finanțat activitatea de/pentru tineret în anul 2017, precum și entităților care au avut implicare civică în anul 2017.

Participarea se face prin completarea online a Formularului de înscriere aflat aici.


Afișul evenimentului aici

Evenimentul se va desfășura după următorul program:

Vineri, 24 noiembrie, Târgoviște

Ora 12:00-13:30, Biblioteca Județeană I.H. Rădulescu – Seminar de tineret: Importanța parteneriatului dintre tineret și autorități în dezvoltarea comunităților locale. Seminarul este susținut de Consiliul Tineretului din România. Sunt invitate să participe asociații, instituții, autorități și tineri voluntari.

Ora 16:00-17:30, Gala de premiere a entităților implicate în activități de/pentru tineret în anul 2017: asociații și fundații, grupuri formale și informale, instituții publice și private, autorități finanțatoare, mass-media

Vineri 24 – marți 28 noiembrie, Complexul Runcu Stone, loc. Runcu

Ateliere de lucru: Parteneriat tineret - administrație publică; ateliere de lucru cu tineri voluntari

——————

Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Târgoviște – Consiliul Local Municipal
Parteneri: Fundația Județeană pentru Tineret Dâmbovița și Biblioteca Județeană I.H. Rădulescu Dâmbovița

——————