————————— Prețuri și servicii


CANARE 2016
Cer, natură și civilizație pe tărâmuri exotice


Varianta lungă – 12 nopți, 28 iunie - 10 iulie

Prețul include: 12 nopți de cazare (3 în Gran Canaria, 7 în La Palma și 2 în Tenerife, include o noapte gratis în La Palma), 6 excursii cu autocar (1 în Gran Canaria, 4 în La Palma și 1 în Tenerife) și una fără autocar (capitala La Palma), mic dejun în La Palma și Tenerife (9 zile), iar pentru cei cu demipensiune, cina în La Palma și Tenerife (9 zile).

Intrările la muzee și obiective turistice în excursiile organizate sunt incluse în preț. Prețurile de mai jos sunt valabile pentru un grup de minimum 25 de persoane.

Cazare Masă Cost/persoană (EUR)
Triplă Cu mic dejun (în La Palma și Tenerife)
490
Triplă Cu demipensiune (cina în La Palma și Tenerife)
580
Dublă Cu mic dejun (în La Palma și Tenerife)
590
Dublă Cu demipensiune (cina în La Palma și Tenerife)
680
Single Cu mic dejun (în La Palma și Tenerife)
790
Single Cu demipensiune (cina în La Palma și Tenerife)
880

Extraoptiune 1: Mic Dejun in Gran Canaria (3 zile) = 20 euro

Extraoptiune 2: Demipensiune (mic dejun + cina) în Gran Canaria (3 zile) = 55 euro

Pentru copiii însoțitori pot fi oferite reduceri în funcție de vârsta copiilor, acestea urmând a fi obținute ulterior în funcție de interes.


NOTĂ:
Toți participanții vor completa Formularului de participare aflat la rubrica Înscrieri.
Pentru cei care optează pentru „demipensiune”, în preț intră cina în La Palma și Tenerife. Masa de prânz este responsabilitatea/opțiunea fiecăruia și se poate servi la același restaurant sau la alte unități din zonă în zilele libere, la pachet pe parcursul excursiilor sau la un restaurant pe traseu, în funcție de opțiunile participanților.
Cei care optează pentru varianta doar „cu mic dejun” se pot aproviziona cu cele necesare pentru gătit (prețurile sunt foarte bune) de la minimarket (se află în imediata apropiere în La Palma și Tenerife ) sau supermarket sau pot opta pentru a servi masa la restaurante, terase sau baruri aflate în apropiere sau în oraș.
Pentru cei care aleg să-și gătească singuri mâncarea, bucătăria din apartament este dotată cu tot ceea ce trebuie pentru gătit, inclusiv veselă și tacâmuri. Singurul aspect care trebuie luat în seamă este timpul necesar pentru această operațiune!
Cei care optează pentru varianta de cazare „Dublă” sau „Triplă” trebuie să se asigure că au parteneri cu care să împartă apartamentul.

Prețul nu include:

  • Biletele de avion – transportul până în Canare și retur este responsabilitatea fiecărui participant. Cei interesați pot primi sprijin din partea organizatorilor în documentarea privind achiziționarea biletelor.
    Transferul din La Palma în Tenerife pe 8 iulie se va face dimineață, cu zborurile de ora 8:00, 8:10 sau 8:30 (cu una din cele două companii locale, Binter Canarias sau Canary Fly), deoarece la ora 9:00 în aeroport ne așteaptă autocarul pentru excursia în Parcul Național Teide și urcarea pe vulcanul Teide, apoi deplasarea la hotel (9h-18h);
  • Tot ceea ce este „opțional” nu este inclus în preț;
  • Telecabina pentru vârful Teide în Tenerife (25 euro/adult, 12,50 euro/copil sub 14 ani). Accesul pe vârf, la pas, este gratuit, dar trebuie obținut în prealabil un permis de intrare. De acest aspect se vor ocupa organizatorii, dar totul trebuie făcut cu cel puțin două luni înainte (sau chiar mai mult) pentru a fi siguri că vom obține accesul, numărul de vizitatori pentru o anumită zi fiind limitat;
  • Vizita la Loro Parque în Tenerife (33 euro/adult și 22 euro/copil – merită toți banii!!!);
  • Asigurarea de călătorie – este responsabilitatea privată (opțională) a fiecărui participant;


***


Varianta scurtă, 8 nopți, 1-9 iulie

Prețul include: 8 nopți de cazare (7 în La Palma și 1 în Tenerife), 5 excursii cu autocar (4 în La Palma și 1 în Tenerife) și una fără autocar (capitala La Palma), mic dejun în La Palma și Tenerife (8 zile), iar pentru cei cu demipensiune, cina în La Palma și Tenerife (7 zile). Intrările la muzee și obiective turistice în excursiile organizate sunt incluse în preț.

Costuri:

Cazare Masă Cost/persoană (EUR)
Triplă Cu mic dejun
390
Triplă Cu demipensiune (cină)
470
Dublă Cu mic dejun
460
Dublă Cu demipensiune (cină)
540
Single Cu mic dejun
590
Single Cu demipensiune (cină)
670