————————— Prețuri și servicii


Prețul pentru programul standard Canare propus (6 nopți în La Palma + 1 noapte în Tenerife) este de 345 de euro/persoană pentru următoarele servicii:
– cazare TPL 7 nopți (3 persoane în apartament)
– demipensiune 7 zile (mic dejun și cină)
– 5 excursii cu autocar (4 excursii în La Palma + o excursie pe Teide în Tenerife)

Prețul este valabil pentru un grup de minimum 25 de persoane. Pentru eventualii copii însoțitori pot fi obținute reduceri în funcție de vârsta copiilor, acestea urmând a fi obținute ulterior în funcție de interes.


Tabel costuri program Canare, 23-30 septembrie (6 nopți La Palma + 1 noapte Tenerife)

Cazare Masă Cost/persoană pentru grup de minimum 25 de persoane (EUR)
Triplă Fără masă (mic dejun doar în Tenerife)
215
Cu mic dejun
275
Cu demipensiune
345
Dublă Fără masă (mic dejun doar în Tenerife)
285
Cu mic dejun
345
Cu demipensiune
415
Single Fără masă (mic dejun doar în Tenerife)
425
Cu mic dejun
485
Cu demipensiune
555

Prețul nu include:

  • Biletul de avion București-Madrid-Tenerife-La Palma – transportul până în La Palma și retur este responsabilitatea fiecărui participant. Din Tenerife în La Palma se poate ajunge cu avionul (doar din aeroportul Tenerife Nord) sau cu vaporul (de preferat din aero/portul Tenerife Sud);
  • Intrările la muzee și obiectivele turistice (acolo unde am inclus în paranteză prețul). Observație: acolo unde am trecut „sau gratuit” vom încerca să obținem sponsorizări (ex: Cabildo La Palma – prefectura insulară), însă nu le putem promite acum, din care cauză am inclus și prețul;
  • Telecabina pentru vârful Teide în Tenerife (25 euro/adult, 12,50 euro/copil sub 14 ani);
  • Vizita la Loro Parque în Tenerife (33 euro/adult și 22 euro/copil – merită toți banii!!!);
  • Programul în Madrid (cazare, masă, vizite) – vom căuta cele mai ieftine posibilități de cazare;
  • Asigurarea de călătorie – este responsabilitatea privată (opțională) a fiecărui participant;

Alte informații
Estimativ și pe baza experienței proprii, călătoria din București către La Palma se face cu una sau două escale (în Madrid/Barcelona și Tenerife) și costă cca 350-500 de euro dus-întors (fiind mai ieftină pe timp de noapte). Pentru un preț mai bun, recomandăm efectuarea rezervărilor și cumpărarea cat mai rapidă a biletelor, eventual o comandă de grup printr-o agenție, pe internet sau direct la liniile aeriene din aeroport. Ne puteți consulta (pe Valentin sau Ovidiu) despre motoare de căutare online, legături și recomandări.


————————— Cazarea în La Palma (6 nopți)


Apart-hotelul Las Olas (4****) în stațiunea Los Cancajos se află la numai 4 km de centrul capitalei Santa Cruz și cca 3 km de aeroport și la numai 100 de metri de plaja cu nisip negru la Oceanul Atlantic.

Fiecare apartament are două camere (un dormitor mare și o cameră de zi mare) dotate cu recamier extensibil, televiziune prin satelit, safebox, balcon dotat cu măsuță și scaune cu vedere la piscină, la ocean sau la munte, plus bucătărie în stil american complet utilată (frigider, plită electrică, cuptor cu microunde, prăjitor de pâine, vase, tacâmuri etc.), zonă pentru servirea mesei, baie (cu cadă și duș, uscător de păr).

În incinta hotelului există trei piscine în aer liber, una climatizată iar alta naturală pentru adulți și o alta mică pentru copii, o terasă foarte spațioasă dotată cu șezlonguri și umbrele parasolare și un bar lângă piscină, restaurant à la carte, internet wireless gratuit (cel puțin în holul spațios al hotelului), un teren de tenis, masă de biliard și tenis de masă, servicii de masaj (cu plată) etc.

Masa în apart-hotelul Las Olas este în restaurantul hotelului organizată în stil bufet suedez (toate cele trei mese zilnice) care vă propune un meniu variat canarian și internațional cu carne, pește sau vegetarian, la alegere. Băuturile nu sunt incluse în preț, acestea putând fi cumpărate separat. Pentru cei care nu preferați masă, în vecinătate există două magazine tip mini-market de unde vă puteți aproviziona.